αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  YellowXLife®  

Προϊόντα » Αναλώσιμα » Αναλώσιμα για Πλάσμα


YellowXLife®

Για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των πελατών για μείωση των λειτουργικών εξόδων και άυξηση της αποδοτικότητας της διαδικασίας κοπής, η Kjellberg δημιούργησε την νέα σειρά αναλωσίμων πλάσματος Yellow XLife®. Είναι διαθέσιμα για συστήματα HiFocus και FineFocus. Αυτά τα αναλώσιμα έχουν μέχρι και 3,5 φορές μεγαλύτερη μακροζωία από τα προηγούμενα μοντέλα και μέχρι και επτά(7) φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις απομιμήσεις.Η νέα γενεά των αναλωσίμων διατίθεται στην πελατεία μας για τους πυρσούς PerCut 370.2 που χρησιμοποιούνται με πηγές HiFocus 280i, HiFocus 360i and HiFocus 440i καθώς και για τον πυρσό PB-S80W που χρησιμοποιείται με την πηγή FineFocus 800. Οι τελευταίες έρευνες της Kjellberg είχαν ως αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση των αναλωσίμων που περιλαμβάνουν τη νέα Κάθοδο Οξυγόνου Τ012Υ, τα ακροφύσια (μπεκ) 2115Y, T2120Y, T2125Y, T2127Y και T2130Y καθώς και τον νέο σωλήνα ψύξης T902Y. Υπάρχει νέο εξάρτημα για τον Σωλήνα Ψύξης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το προηγούμενο μοντέλο.
Τα προηγούμενα αναλώσιμα τώρα αντικαθίστανται από αυτά της νέας γενεάς Yellow XLife®, που έχουν πολύ μεγαλύτερη μακροζωία. Η ανάμιξη των νέων και των παλαιών αναλωσίμων δεν είναι επιτρεπτή γιατί δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, και τα νέα είναι ειδικά μελετημένα να ταιριάζουν το ένα στο άλλο.

Τα πλεονεκτήματα του χρήστη είναι:

  • Μέχρι και τρεισίμιση φορές μεγαλύτερη μακροζωία
  • Είναι ιδανικά, στις υψηλές εντάσεις, για κοπή μεγάλου μήκους, κάθετη και φρεζαριστή
  • Μεγαλύτερη μακροζωία από τις απομιμήσεις λόγω της μέγιστης δυνατής ακρίβειας στην κατασκευή τους
  • Παραπέρα μείωση του κόστους λόγω λιγότερων αναλώσιμων και, το κυριώτερο, μικρότερης σπατάλης χρόνου για την αλλαγή τους
  • Χαμηλότερο κόστος ανά μέτρο κοπής από το κόστος χρηστών που εμπιστεύονται τον ανταγωνισμό και τα αναλώσιμα-μαϊμού
  • Καμία αύξηση κόστους σε σχέση με τα προηγούμενα αναλώσιμα

Πολλά τεστ στα εργοστάσια συνεργατών μας στην Γερμανία και αλλού έχουν επαληθεύσει τα παραπάνω αποτελέσματα. Αξιοσημείωτο είναι πως τα νέα αναλώσιμα έχουν διαπιστωμένη διάρκεια ζωής μεγαλύτερη έως και επταπλάσια από τη ζωή των απομιμήσεων.

 

 

| Όροι Χρήσης |