αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  FC Series  FC Series

Η σειρά FC κατασκευάζεται με διαστάσεις κοπής 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm και 4000 mm πλάτος και 4000 mm μέχρι και 32000 mm μήκος. Κόβουν είτε μόνο με τεχνολογία κοπής Οξυγόνου (με μέχρι και 6 τσιμπίδες) ή και επιπρόσθετα 1 τσιμπίδα πλάσματος. Μέγιστο πάχος κοπής είναι τα 300 mm μαύρης λαμαρίνας.


Παρουσιάζουμε τη σειρά μηχανημάτων FC. Εδώ ανήκει μια οικογένεια μεγάλων μηχανών με δυνατότητα πολλών πυρσών (έως και 6) και κοπή με οξυγόνο ή/και πλάσμα στο ίδιο μηχάνημα. Επιλεκτικά υπάρχει εξοπλισμός για πλαγιοκοπή χειροκίνητη και CNC, ρότορας CNC για κοπή σωλήνων, διατρητικά και χαρακτικά. Η ποιότητα κατασκευής της σειράς μηχανημάτων FC είναι υψηλή ώστε αυτά να λειτουργούν απρόσκοπτα για πολλά χρόνια.

Τα μηχανήματα συνοδεύονται από CAM αυτόματης τοποθέτησης (Auto-Nesting) τύπου EUROPATH, από τα πιο εξελιγμένα και οικονομικά της αγοράς, γιατί είναι προϊόν έρευνας, σχεδιασμού και κατασκευής της IDA CONTROL.

Στη σειρά FC περιλαμβάνονται μερικοί από τους πιο ακριβείς παντογράφους της αγοράς. Συνδυάζουν την μεγάλη ακρίβεια κοπής με πολύ χαμηλό κόστος κτήσης.

Αυτό επιτυγχάνεται καθώς α)τα μηχανήματα ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις όσον αφορά τον έλεγχο κίνησης και β)παράγονται στο σύνολό τους από την Εταιρία μας.

Η σειρά FC αλλάζει εντελώς τα δεδομένα ακρίβειας κοπής και τιμής στην αγορά. Ο πελάτης που στοχεύει στην αγορά μηχανήματος αμφιβόλου ποιότητας από φθηνές τρίτες χώρες, τώρα μπορεί να επενδύσει στο FC αποκτώντας μηχάνημα με ακρίβειες που τις συναντά κανείς σε μηχανήματα τέσσερις ή πέντε φορές ακριβότερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά


Για λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, που μπορούν και να εκτυπωθούν, παρακαλούμε ανοίξτε το σχετικό μας αρχείο PDF.

 

 

| Όροι Χρήσης |