αγγλικά


IDA CONTROL
Automation Robotics
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΠΙΚΗΣ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ Ο.Ε.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
17342 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τηλ: 210.9821806
Φαξ: 210.9832431
Email: info@idacontrol.gr


  XL2015/100 W  XL2015/100 W
XL2015/100 W Λέιζερ της PIKIS LASER TECHNOLOGIES
Διαστάσεις κοπής 1500mm x 2000mm /100 W


Το "μικρό μας"! Με ισχύ μέχρι 100 W, για να κόψουμε Ακρυλικό (πλέξιγκλας), καπλαμά, φύλλο MDF, ξύλο, κοντραπλακέ, λάστιχο, βινύλιο, αφρό, νάιλον, υφαντό, ύφασμα, πεπιεσμένο χαρτί, χαρτόνι, χαρτί, ABS, PP, δέρμα, και ο,τιδήποτε άλλο μη μεταλλικό υλικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Η σειρά παντογράφων XLSeries ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή των μηχανημάτων αυτόματης κοπής με Laser.

Στον βασικό εξοπλισμό των μηχανών της σειράς FL περιλαμβάνεται το σύστημα DPC (Dynamic Power Control).

Κατά την διαδικασία κοπής, η ταχύτητα κοπής δεν παραμένει σταθερή παρά μεταβάλλεται από παράγοντες που οφείλονται είτε σε μηχανολογικούς περιορισμούς, είτε στους χειρισμούς του χειριστή. Το DPC κρατά πάντα σταθερό (σε πραγματικό χρόνο-real time) τον λόγο ταχύτητας προς την ισχύ κοπής (κλήση), ώστε η ποιότητα κοπής να παραμένει σταθερή.

Προαιρετικά οι μηχανές προσφέρονται και με τα ακόλουθα συστήματα:

  • PMS (Plasma Monitoring System): Με το PMS αποφεύγουμε τη δημιουργία πλάσματος στην διαδρομή κοπής
  • FPS (Fast Piercing System):. Με αυτό το σύστημα παρακολουθείται αυτόματα η εξέλιξη της φάσης διάτρησης (ξετρυπήματος) και όταν αυτή ολοκληρώνεται, το CNC ενημερώνεται και δίνει εντολή για την συνέχιση της κοπής.
    Το σύστημα αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά όταν η δουλειά μας έχει να κάνει με λαμαρίνα μεγάλου πάχους, γιατί κερδίζουμε πολύ χρόνο.


Για λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και για να μπορέσετε να κάνετε εκτύπωσή τους, παρακαλούμε ανοίξτε το σχετικό μας αρχείο PDF.

 

 

| Όροι Χρήσης |